Info


Poikkeuksellisesti olemme kiinni:

25.7.-7.8.2022 Elenan kesäloma

Siirrymme kesällä perinteisesti ”työskentely ajanvarauksen mukaan” formaattiin. Tämä johtuu siitä, että kesällä työskentelyaikataulu on eri. Voimme olla kiinni aamulla, mutta työskennellä yöhön saakka 🙂
Tai olemme suljettuina arkipäivinä, mutta sitten työskentelemme sunnuntaina.

Muistutamme, että kesällä kysyntä esteettisille toimenpiteille nousee. Siksi suosittelemme varaamaan seuraavat 2-3 tapaamista etukäteen.

Kerromme teille salaisuuden: kesäaikojen varaaminen on onnistunut jo kauan.

Jos et löydä sopivaa aikaa ajanvarauslistalta, soita tai laita meille viestiä. Me pystymme joskus tarjoamaan ylimääräisen ajan.

 

 

Ma

muina aikoina sopimuksen mukaan

Pahoittelumme siitä, että joidenkin hoitojen aikana emme pääse vastaamaan puhelimeen.

Soitamme kyllä aina takaisin.

Ti 10-17
Ke 10-17
To 11-17
Pe 10-16
La

 

Elena
Jalkojenhoidon ammattitutkunnon suorittanut lähitoitaja.

Teen terveydenhoidollisten jalkojenhoidon lisäksi myös jalkojen perus- ja hemmotteluhoitoja. Erittäin kiinnostunut sisäänkasvavista kynsistä ja niiden aiheuttamista ongelmista. Hoitona suosittelen mm. tehokasta titaanioikaisu-hoitoa. Teen myös hoitolassani syylän poisto, kynsiproteesit ja silikoniorteesit.
Tarjoan asiakkaillemme myös kauneuspalveluita, kuten karvanpoisto, manikyyri, geelilakkaus ja kulmien muotoilu sekä ripsien kestoväräys.

 

 

 

Maria
Parturi-Kampaaja

Kaikki parturi-kampaamopalvelut. Maria Oksanen tekee työtä Selenassa maanataisin klo 11 – ja niin kauan kuin asiakkaita riittää.

Ajanvaraus puh. +358 45 211 7143

 

 

 

 

Rummunlyöjänkatu 14B2, 24100 SALO

045 211 71 43